A térburkolás nagymérvű elterjedését különböző, anyagi, szerkezeti és formai építéstechnológiai okokra lehet visszavezetni.A térburkolás  akkor lesz megfelelő, ha az adott hely talajviszonyaihoz, a tényleges teherbíráshoz, a csapadékvíz elvezetéséhez megfelelően tervezzük. Térburkolás Budapest területén is elérhető.Térburkolás árak miatt vegye fel a kapcsolatot velünk! 

Amit az Anildia Kft nyújt Önnek:

A villanyszerelés az elektromos berendezések megnövekedett számának köszönhetően mindennapjaink nélkülözhetetlen velejárója, az áram ugyanakkor akár életveszélyes helyzeteket is okozhat!Az Anildia Kft villanyszerelési és vízszerelési munkákat is vállal. Ezek mellett még vállaljuk a gázszerelést és fűtésszerelést is . 

Sokan nem tudják melyik aszfaltozási típust válasszák, de mi segítünk a választásban!Jelenleg a legelterjedtebb a hengerelt aszfalt, amit általában kézi vagy gépi terítéssel fektetik le.A hengerelt aszfaltozás  azért is jó választás, mert az öntött aszfalttal szemben nem lágyul meg a hőhatására (így sok sérülés keletkezhet az aszfalton).Aszfaltozás Budapest területén! Aszfaltozás árak miatt vegye fel velünk a kapcsolatot!